Cultureel hart assen - Cultuur | Kunst | Activiteiten | assen
De Denktank bestaat uit betrokken inwoners van Assen. Een groep van acht mensen, met uiteenlopende profielen, achtergronden en interesses, buigt zich over de inrichting van het Cultureel Hart en draagt ideeën aan voor verdere verlevendiging. Mocht je zelf ideeën hebben dan kun je contact opnemen met de Denktank via info@cultureelhartassen.nl
Ad Kingma
team
ondernemer in Assen, directeur Ad interim Design, voorheen directeur van CIBAP School voor verbeelding in Zwolle.
Arwin Warners
team
frontman van Asman, actief in theater en muziek, zowel praktiserend als genietend.
Chrisan Laarman
team
voormalig presentator van KunstSpiratie en redactielid RTV Assen; liefhebber van ‘gekke’ initiatieven in de stad; regisseur en dichteres.
Janine van den Brink
team
was enkele jaren actief als bestuurslid van het AXIS Festival en ruim 10 jaar als programmeur van het Int. Filmfestival Assen vrouw&film.
Lê Huyn
team
passie voor de kunst, art consultant, creativiteit, verbinding, eenheid en genieten van mooie dingen. “Art expands your mind!”
Liesbeth Geerts
team
ruimtelijke vormgeving aan Academie Minerva, trompettist bij o.a. het Drents Jeugdorkest en de BlueNote Bigband.
Pirmin Rengers
team
illustrator en docent op o.a. Academie Minerva. “Assen is een prachtige stad waar dingen nog mogelijk zijn. Met korte lijntjes en grote ambities zijn we in staat om de stad te voorzien van een cultureel imago dat voorbij gaat aan Bartje en de TT…”.
Tamara Boor
team
coördinator TT Festival. “Cultuur is niet slechts hetgeen je met je ogen ziet, maar vooral hetgeen je met je hart waarneemt”.